DOC

Unit 8 Why don't you get her a scarf

By Renee Lewis,2014-10-06 21:56
12 views 0
Unit 8 Why don't you get her a scarf

    Unit 8 Why dont you get her a scarf?

    一?单项选择。

     ( A ) !. What should I get my mom _______ her birthday?

     A. for B. on C. at D. in

    ( B ) 2. Why don't you ________ a camera? Thats too cheap.

     A. got B. get C. gets D. getting

    ( B ) 3. Whats the best gift John ________ ever received?

     A. have B. has C. had D. having

    ( C ) 4. When did Joe get his first gift? On his _________ birthday.

     A. six B. the six C. sixth D. the sixth ( B ) 5. What a _________ boy!

     A. luck B. lucky C. luckily D. lucking ( B ) 6 Who _________ the first gift to you? My mom.

     A. give B. gives C. gave D. giving

    ( C ) 7. __________ are the most popular pets.

     A. Dog B. The Dog C. Dogs D. A dog

    ( A ) 8. Dogs are _________ to people

     A. friendly B. friends C. friend D. make friends ( C ) 9 Dogs are too __________ to take care of.

     A. more difficult B. the most difficult C. difficult ( C ) 10. Mrs Green is a ___________ woman.

     A. 30 years B. 30 year C. 30-year-old D. 30-years-old ( D )11 Goldfish are easy _______________.

    A look after B take care C to looking after D to take care

    of

    ( B )12 The girl was too young _________ to school.

    A not to go B to go C for go D to going ( D ) 13 Peter spends lots of time _________books.

    A looking at B on reading C in seeing D reading

    ( B ) 14 Please remember _____ off the light before you leave. A turn B turning C to turn D to get ( C ) 15 Every day I have enough time _____ my dog. A play with B playing and C to play with D to play 二?用所给动词的正确形式填空。

    1Must we ________ the work at once? (start)

    2Where ________ our English teacher? (be)

    She ________ with some students over there. (talk) 3His work ________ at half past five. (finish) 4What ________ your brother ________ in the USA? (do) 5What time ________ Mr. Read ________ lunch every day? (have) 6I ________ the washing tomorrow. (do)

    7We _________ any classes next week. (not have) 8They all like to ________ me Bob. (call)

    9They are beginning ________ the apples. (pick) 10I want to go to the city ___ Shanghai. (call) 三?根据提示?把下列的句子翻译成英语。

    1.鹦鹉是最不寻常的动物。

    ______ are _______ _______ _____ pets.

    2. 这些天来最流行的宠物是大肚猪。

    The ______ kind of pet ______ _______ is the ______ pig. 3. Tom养了一只叫做Connie的乌龟.

    Tom has a _______ ______ Connie.

    4. 这些书将会被赠送给孩子们。

    These books will ______ _____ ______ to children. 5. 然而?和猪一起的生活并不总是完美的。

    However, _____ _______ ____ _____ isn’t always _____.

    6.电影太无聊了?演了一半我就睡着了。

    The movie was too broing. I _____ ______ half way through it.

四? 把下列各句重新排列?使之成为一段通顺的对话

    A. Mm. I have no idea...OK, some flowers! Give her some flowers with best wishes. I think they’ re the best gifts for her!

    B. The day after tomorrow is my mother’ s birthday. What should I get her?

    C. Yeah! Good idea! I will help her finish housework and then give her the beautiful flowers!

    D. Does she like little animals? Why don’ t you get her a pet cat?

    E. No way. It’ s too expensive and I haven’ t enough money to buy it.

    F. Great! I think your mother will happy to receive your gift.

    G. No, she doesn’t like them at all.

    H. Yes, I’d love to.

    I. What about a camera? I think it’ s a nice gift for your mother.

    J. Thank you! Will you go and buy the flowers with me?

    1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______

    6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______

五?阅读理解。

    ( )

    In almost every big university in the United States football is a favorite sport. American football is not like soccer.

    Players sometimes kick the ball, but they also throw the ball and run with it. They try to take it to the other end of the field. They have four chances to move the ball ten yards. They can carry it or throw it. If they move it to the end of the field, they receive six points. This is called a touchdown. It is difficult to move the ball.

    Eleven men on the team try to stop the man who has the ball. If the man does not move the ball ten yards, his team kicks the ball to the other team.

    Each university wants its team to win. Thousands of people come to watch. They all yell for their favorite team. Young men and women called cheerleaders come on the field to help the people yell more. They dance and jump while they yell.

    Each team plays ten or eleven games each season. The season begins in

    September and ends in November. If a team is very good, it may play another game after the season ends. The best teams play again on January 1st, the first day of the New Year. Many people go to see these games and many others watch them on television.

    ( ) 1. In American football players can ___.

    Aonly kick the ball

    Bonly throw the ball

    Conly carry the ball

    Dkick, throw and carry the ball

    ( ) 2. If a team wants to get points, it has to move the ball ___. A. 10 yards B. to the other end C. 40 yards D. away from its own end ( ) 3. Who are dancing and jumping while they yell?

    AThe cheerleaders.

    BAll those who are watching the game.

    CThe winners.

    DThe players of both sides.

    ( ) 4. Most teams play games in ___.

    A. spring B. summer

    C. autumn D. winter

    ( ) 5. When do the best teams play again?

    A. At Christmas. B. Before the season ends. C. On New Year’s Day D. On the last day of season

    ()

    仔细阅读下面的文章?然后选择正确答案

    Our eating habits are very important for good health and a strong body. There are times when most of us like eating sweets and ice cream better than meat and rice. Sweets and ice cream are not bad for us if we eat them at the end of a meal. If we eat

them before a meal, they may take away our appetite(食欲). It’s important for us to

    eat our meal at regular(规律)time each day. When we feel worry or excited, we may not want to eat. A long time ago, in England, some judges often decided whether a man was telling truth by giving him some dry bread. If the man could not swallow()the bread, it meant that he wasn’t telling the truth. Though this seems strange and foolish they thought it was good way of finding out truth. A man who is worrying something has difficulty in swallowing anything dry, because he loses his appetite.

    ( )1. Good eating habits make us ________.

    A. stronger B. happier

    C. more beautiful D. more polite

    ( )2. It’s good to eat sweets and ice cream ________.

    A. after a meal B. before a meal

    C. when we are happy D. when we want to eat

    ( )3.It’s good for us to have our meal ________ every day.

    A. earlier B. at the same time

    C. at any time D. at the different time ( )4. The judge in old England thought if a man didn’t tell me the truth, he can ________.

    A. drink milk or tea B. eat a lot of dry bread

    C. hardly eat dry bread D. swallow dry bread easily ( )5. A person who feels ________ may not want to eat.

    A. happy B. shy

    C. unhappy D. well

    六?完型填空。

    Strange things happen to time when you travel, because the earth is divided into twenty-four parts, 1 a part. You can have days 2 more or fewer than

    twenty-four hours, and 3 with more of fewer than seven days.

    Your ship goes into 4 time part every day if you make a five-day journey across the Atlantic Ocean. As you go into each part, the time 5 one hour.

    Traveling west, you 6 your clock back; traveling east, you let it ahead. Each day of your journey has 7 twenty-five or twenty-three hours.

    If you travel by ship across the Pacific, you 8 the International Date Line.

    This is the point where a new day 9 . When you go across the line, you change your calendar one 10 day, back or ahead.

    ( ) 1A. four hours B. two hours

    C. half an hour D. one hour

    ( ) 2A. between B. with C. for D. at ( ) 3A. years B. months C. seasons D. weeks ( ) 4A. a different B. the same C. an interesting D. a moving ( ) 5A. turns B. changes C. has D. makes ( ) 6A. take B. give C. put D. set ( ) 7A. neither B. not C. either D. never ( ) 8A. cross B. get C. catch D. touch ( ) 9A. lasts B. begins C. follows D. breaks ( ) 10.A. all B. more C. full D. less

七?书面表达

     明天是妈妈的生日?你和爸爸商量给妈妈买什么做礼物?编一段对话。

参考答案

    一?单项选择。

    1.A 2.B 3.B 4. C 5. B

    6. B 7. C 8. A 9. C 10. C

    11 D 12 B 13 D 14 C 15 C

    二?用所给动词的正确形式填空。

    1. start 2. is , is talking 3. finishes 4. does, do 5. does, have

6. am going to do 7. aren’t going to have 8. call 9. to pick 10. called

    三,

    1 Parrots, the, most unusual 2. terndiest, these, days, pot-bellied 3 turtle, called/named 4 be, given, away 5 life, with, a, pig, perfect 6 fell, asleep 四?答案:B D G I E A C F J H

    五?阅读理解。

    ( A ) DBACC ( B ) ACBAB

    六?完型填空。

    1-5 DBDAB 6-10 DCABC

Report this document

For any questions or suggestions please email
cust-service@docsford.com