DOC

Cloze21

By Joseph Green,2014-09-10 21:56
6 views 0
Cloze21

    Cloze

    Choose the best answer to each

     question, and mark your answer

    on the Answer Sheet.

     15 _________ 610 _________

    1115 _________ 1620 _________

    Cloze One of the most interesting of all studies is the study of words and word origins. Each language is 71 of several earlier languages 71. A) collected B) made and the words of a language can sometimes be C) composed D) contained traced 72 through two or three different 72. A) to B) on C) in D) back languages to their 73 Again a word from 73. A) ends B) Backgrounds one language may pass into other languages and C) bases D) origins 74 a new meaning. The word "etiquette." 74. A) pick B) develop C) change D) choose which is 75 French origin and originally 75. A) of B) with C) on D) by Meant a label (标志), 76 a sign, passed into 76. A) with B) and Spanish and kept its original meaning. So in C) or D) for Spanish the word "etiquette" today is used to 77 the small tags (标签) which a store ' 77. A) show B) design C) hold D) indicate 78 to a suit, a dress or a bottle. The word 78. A) lays B) attaches C) binds D) gives "etiquette" in French, 79 , gradually 79. A) however B) moreover C) therefore D) furthermore

    Cloze

     79 , gradually 79. A) however B) moreover C) therefore D) furthermore developed a different meaning. It 80 80. A) late B) lately became the custom to write directions on small C) later D) latest cards, or "etiquette", as to how visitors should dress themselves and 81 during an 81. A) respond B) prepare C) act D) follow important ceremony at the royal court. 82 82. A) Thus B) Also the word "etiquette" began to indicate a system C) Yet D) Nevertheless of correct manners for people to follow. 83 83. A) After B) With this meaning, the word passed into English. C) Of D) For Consider the word "breakfast". "To fast" is to go for some period of time without 84 84. A) sleeping B) working C) eating D) talking

    Cloze

     Thus in the morning after many hours 85 85. A) for B) during C) at D) on

     the night without food, one 86 one's fast. 86. A) breaks B) continues C) remembers D) forgets

     Consider the everyday English 87 87. A)statement B) expression "Good-bye". Many many years ago, people C) proverb D) conversation would say to each 88 on parting "God be 88. A) other B) person C) one D) member

     with you." As this was 89 over and over 89. A) reproduced B) revised C) reviewed D) repeated

     millions of times, it gradually became 90 to 90. A) combined B) accepted

     "Good-bye". C) reformed D) shortened

    Cloze

     71. D 72. A 73. C 74. C 75. A 76. B 77. C 78. D 79. D 80.

    A

     81. B 82. A 83. C 84. B 85. D 86. B 87. B 88. D 89. A

    90. C

     Key to Cloze

     15

     610

    1115

    1620

Report this document

For any questions or suggestions please email
cust-service@docsford.com