DOC

Unit 7 Culture relics

By Shannon Ramirez,2014-06-17 06:26
9 views 0
Unit 7 Culture relics ...

    Unit 7 Culture relics

    I. Vocabulary

    A. Choose one of the words given in the brackets to fill in the blanks.

    1. Would you please ______ how the accident happened yesterday? (description,

    describe, descriptive)

    2. Dick still doesnt know the ______ of practicing speaking English both in and

    out of class. (important, unimportant, importance)

    3. Sometimes the misunderstanding between people from different countries is

    caused by ______ difference.(culturally, culture, cultural) 4. The old temple which was destroyed in the big fire has been ______. (build,

    rebuild, rebuilt)

    5. When he was reading the poem, he was deeply moved by its ______. (beautiful, beautifully, beauty)

    6. In some Asia countries English is their ______ language. (office, officer,

    official)

    B. Fill in the blanks with the proper form of the words given in the table.

     project live include ancient protect relic recreate

     limit pollution

    1. He paid twenty dollars for his dinner in the restaurant, which did not ______ the tip.

    2. The ______ of the water in the river is becoming more and more serious

    because waste water from factories is poured into it without being cleaned. 3. In order to stop the grassland from being destroyed, the number of sheep and cows that the farmers raise should be ______.

    4. It is said that this old temple is a ______ of the Tang Dynasty.

    5. A meeting is being held to discuss the housing development ______ of the city. 6. This play successfully ______ the hard life of the poor farmers of China before liberation.

    7. In ______ times people did not know how to grow plants or raise animals, and they made their living by hunting wild animals and pick wild fruits. 8. Stephen Hawking is considered to be the greatest ______ physicist in the world after Albert Einstein.

    9.Laws have been made to ______ wild animals that are in danger.

     1

II. Grammar

    A. Fill in the blanks with the proper form of the verbs given in the brackets. 1.Now computers ______widely ______ (use) in families all over the country. 2.My watch __________(repair), and now it keeps good time.

    3.All the people who were injured in the accident __________ (send) to hospital and they are out of danger now.

    4.--- ______ your lost pen __________ (find) yet?

     .---Yes. I found it under my bed.

    5.Tom________ (not allow) to go home because he hasnt finished his exercises

    yet.

    1. areused 2. has been repaired 3. have been sent 4. hasbeen

    found 5. is not allowed

B. Multiple choice

    1. He Has written a new book which ______ the facts that he collected during his trip in Africa.

    A. based on B. is based on C. is basing on D. bases on

    th2. The students who study ______history know that the May 4 movement is one

    of the greatest events in _____ history of China.

     A. /; the B. a; the C. the; the D. /; / 3.The people of China will never forget the terrible earthquake which completely ______ the city of Tangshan in 1976.

     A. damaged B. destroyed C. burnt D. pulled down

    4.When I asked the doctor how I could improve my health, he gave me ______ that I should do more exercise.

     A. a advice B. some advices

    C. an advice D. a piece of advice

    5.Though he had felt that English was difficult to learn, he never _______, and finally he succeeded.

     A. gave up B. gave in C. gave out D. both A and B 6. I thought the two foreigners are ______ while in fact they are ______.

     A. Englishmen; Germans B. Englishmen; Germen

    C. Englishmans; Germans D. Englishmen; Germany 7.______ the help of my English teacher, I have made great progress in my English.

     A. Under B. For C. With D. By

    8. I need only one more stamp to ______ my set of cock year stamps.

     2

     A. finish B. complete C. whole D. make

    9.My father always tells me that as long as I work hard my wish to be a scientist

    will surely ______.

     A. come about B. happen C. take place D. come true

    10.Because of the hard work of the farmers the desert finally ______ rich

    farmland.

     A. changed B. turned C. turned into D. turned to

    11.In the north people sometimes tie straw ropes (草绳) round the trees in winter

    to ______ them from the cold.

     A. stop B. prevent C. save D. protect

    12.Tom went out of his room quietly ______ being seen by anybody.

     A. with B. without C. from D. through

    13.To the teachers surprise, it is the youngest boy in the class who finally

    ______ the difficult problem.

     A. solved B. answered C. worked D. did

    14.The poor boy whose parents both died in a traffic accident cant help ______

    the happy time when he was with his parents when he saw the old family

    picture.

     A. thinking of B. think of C. think D. thinking

    15.He paid thirty yuan to post the moon cake, not ______ the charge (费用) for

    the container.

    A. keeping B. taking C. including D.

    containing

    1. B 2. A 3. B 4. D 5. D 6. A 7. C 8. B 9. D 10. C 11. D 12. B

    13. A 14. A 15. C

III. Choose the proper items to complete the dialogue.

    A: Good morning, sir. _____1_____.

    B: How nice.

    A: Yes, I‟m afraid we‟ve got a complaint (投诉) about the noise from your

    neighbour. He‟s trying to get some sleep as he has an early start tomorrow.

    _____2_____.

    B: Oh, I see.

    A: _____3_____. We do like to give our guest a chance of getting a good sleep.

    It‟s well after twelve.

    B: Oh, _____4_____ I do apologize. _____5_____. It‟s just that we‟ve signed a

    very important contract (合同). We were having a bit of a celebration.

     3

A. I‟m so sorry.

    B. Can I help you?

    C. Do you think it might be possible to ask your friends to be a little quieter?

    D. Well, I heard a loud noise from our next door neighbour.

    E. I‟m the manager.

    F. I suppose we were talking rather loudly.

    (EFCAG)

    (?????????Where is G? Besides there seems to be something wrong with the

    whole dialogue or the answer. Please check it.)

IV. Reading comprehension

     A

    The American Revolution (革命) was victorious (获胜的) in 1783. The

    British were defeated. The United States of America became an independent (

    立的) country. The 13 British colonies (殖民地)became 13 American states. The

    new government had to choose a capital city. Each of the states wanted to be the

    home of the capital. The states quarreled (争吵) about this. So the government

    decided to build a completely new capital. They took some land from the state of

    Maryland and some from the state of Virginia. This land on the River Potomac

    which was given the name District Columbia. D.C., as it is usually called, does

    not belong to any state. The new capital city was built in the north bank of the

    river. It was named after Washington, the leader of the America Revolution and

    the first President of the U.S.A.

    Today Washington D.C. is one of the most beautiful cities in the world. It has

    wide avenues (大道) and lovely parks. There are fine monuments to honor the memory (记忆) of the famous American presidents. And there are many statues

    of American heroes in the squares and parks. Many government buildings are

    very well-known. The U.S. Congress (国会) meets in a building called the

    Capitol. The President of the U.S.A. lives and works in a large white house with a

    beautiful garden. It is called the White House.

    Washington D.C. is a government city. Many of the people work in

    government offices or in other offices. It is not a industrial city. Many people are

    service workers. Tens of thousands of tourists visit the capital every year. The city

    is a big tourist center. There are museums and theaters and concert halls. Several

    well-known universities are in D.C. One is American University. Another is the

    top university specially for black Americans. It is Howard University.

    In 1980 the population of the District of Columbia was just over half a

    million. About 60% of the people are black Americans. The population of D.C. is

     4

not very big. But there are more than three million people in the Washington

    metropolitan area. The metropolitan, or metro, area is the District of Columbia

    and countries and towns in Maryland and Virginia.

    1.Which of the following is true?

     A. District of Columbia belongs to the state of Maryland.

    B. District of Columbia belongs to the state of Virginia

     C. District of Columbia belongs to Washington D. C.

     D. Washington D.C. was built in District of Columbia.

    2. The underlined sentence probably means ______.

     A. the name of the capital city was given by America‟s first president,

    President Washington

    B. someone gave the capital city its name later than Washington did

    C. the capital city was given the name of Washington, who was America‟s first

    President

    D. someone who stood behind Washington gave the capital city its name

    3.Wshington is a city with a history of about ______ years.

     A. 100 B. 200 C. 220 D. 250

    4.There were about ______ black people living in D. C. in 1980.

    A. 300,000 B. 500,000 C. 1,800,000 D. 3,000,000

    5.Washington D.C. can be best described as a _______center.

     A. industrial B. tourist C. political D. business

    (1.D 2.C 3. C 4. A 5. C)

     B What kinds of homes will we live in in the future? Nobody cab be sure, but

    architects (建筑师), engineers, and scientists are working out new ideas now.

    Some architects are thinking about building whole cities under huge glass

    domes (圆屋顶). Of course, complicated (复杂的) heating and cooling system

    (系统) will be necessary to control the climate in the domes. However, there will

    never be any rain or snow, and the temperature will always be comfortable.

    Perhaps everyone will live in vertical (垂直的) citieshigh rises that are so

    large that they can contain all the necessities of life. Since vertical cities will use

    less land than horizontal (水平的) cities, and provide homes for more people, they will be practical (实际的) for small countries that have large populations.

    Another idea that will be helpful to small countries (and island countries) is

    the floating city. Monaco has already built homes, stores and offices on the water

    of the Mediterranean Sea. And a Japanese architect has suggested a plan for

     5

constructing buildings on bridges over Tokyo Bay.

    There are some people who think we will go back to live in caves. But the

    caves of the future will be very different from the caves of the Stone Age.

    Computers will control light and climate. Farms and parks will be on the land

    over the cave city. When people want to go to the country or a park, a short ride

    in a elevator will take them there.

    1.In the passage the writer talked about ______ kinds of new homes.

     A. three B. four C. five D. six

    2.How many kinds of new homes will be especially practical for small and island

    countries?

     A. One. B. Two. C. Three D. Four

    3.If the people living in caves want to go to the country or a park they will take

    ______.

     A. a bus B. a train C. a lift D. walk

    4.The weather in ______ will not change much.

     A. vertical cities and glass domes B. vertical cities and floating cities

     C. floating cities and caves D. glass domes and caves

    5.Which of the following do you think can be used as the title of the passage?

    A. Our Future Homes B. New Ideas

    C. Weather in Our Future Homes D. Less Land for More People

1. B 2. B 3. C 4. D 5. A

V. Cloze

    The first name for the open university was “The University of the Air”. The

    idea was to teach “on the air”, in other words, on radio 1 television. Most

    of the teaching 2 done like this. Radio and television have brought the 3 into people‟s homes. But this, on its own, is not enough for a university

    education. The Open University student 4 receives advice at one of the

    283 study centers in the 5 . He has to send written work to a “tutor” (指导

    老师) , the person 6 guides his studies. He must also spend three weeks every summer as a 7 . Tutors and students meet and study together, 8 in other universities. At the end of the Open University‟s first 9 , the results

    were good. Three 10 every four students passed their examinations. If they do this every year, they will finish their studies in four or five years.

    1.A. of B. and C. with D. plus

    2.A. is B. are C. were D. will

    3.A. books B. teachers C. desks D. classrooms

     6

    4.A. also B. ever C. never D. must

    5.A. world B. government C. country D. university

    6.A. whom B. which C. whose D.

    who

    7.A. full-time student B. part-time student C. full-time teacher D. part-time teacher

    8.A. also B. too C. for D. as 9.A. year B. century C. term D. month

    10.A. out of B. from C. for D. with

    1.( B ) 2.( A ) 3.( D ) 4.( A ) 5. ( C ) 6. ( D ) 7. ( A ) 8. ( D ) 9. ( A ) 10.( A )

VI. Writing

    说明:请按下面的文章参考答案画两幅图,分别展示该村的现在和过去。要

    求学生按图作文。

    参考词汇:cottage: 简易小房;pagoda: 宝塔; date from: ……时代就存

    在至今

    (Please give your requirements in details in Chinese so that someone can draw the two pictures to the exact demand.)

    参考答案

     In the past our village was very poor, and you could see broken cottages

     7

everywhere. The only things that the villagers were proud of were the pagoda and

    the old tree beside it, both of which were said to date from the Tang Dynasty.

     Now our village has turned into a small town. Old huts have been pulled

    down and you can see tall buildings everywhere. There are not only wide

    streets, but also shops, hotels, a hospital and a school. The only things that the

    old village left were the pagoda and the old tree in the center of the village,

    which tell people how old the village is.

Key

    I. A. 1. describe 2. importance 3. cultural 4. rebuilt 5. beauty 6.

    official

     B. 1. include 2. pollution 3. limited 4. relic 5. project 6.

    recreated 7. ancient 8. living 9. protect

    修改意见:I. Part B 7 pick 应改为picking

     II. Part B 1 Has 应改为 has

     5 A答案似乎更佳。Give in 用在本句中不妥。

     III. 补全对话题缺G选项,而且Its well after twelve似乎有问题,

     Well指的什么?

    另:字体与排版问题要注意,特别是完形填空题的ABCD选项。

    Unit 8

     Sports

    I. Vocabulary

    A. Fill in the blanks with the proper form of the words given in brackets.

    1.This is my ______ ( finally) decision. I wont change it. 2.This company produces much better computers than its ______. (compete)

    3.Mr. Smith plans to hold a family dinner party, and now his wife is busy ______

    dinner in the kitchen. (preparation)

    4.Now Jack ______ 200 pounds, nearly 50 pounds heavier he did this time last

    year. (weight)

     8

5.His ______ expression shows that he has some good news to announce. ( face )

    B. Fill in the blanks with the proper form of the words given in the box.

1. final 2. competitors 3. preparing 4. weighs 5. facial

B. Fill in the blanks with the proper form of the words given in the box.

     stand for because of well-know take part in motto rank

    position skill in preparation for have a good effect on

1. Jim is a very good student. He is not only clever but he also works hard, so he

    always ______ first in his class.

    2. Dou you know what the capital letters PRC ______ ?

    3. It is hard to believe that the little girl should show such great ______ at playing

    the piano.

    4. What is Beijing ______ as, the capital of the new China or the capital of

    several ancient dynasties?

    5. He is now an assistant-manager of the company, which is an important ______.

    6. Weve decided to go to a Home for the Aged to help the old people clean their

    house. Would you like to ______ our activity?

    7. The teachers words certainly ______ the child, who studies much harder than before.

    8. The Smiths have sold their house and car ______ leaving the country.

    9. Why are you late today?

     . ______ the heavy rain.

    10. Do your homework right now. Remember your _____ Never leave what

    should be done today until tomorrow.

    1. ranks 2. stand for 3. skill 4. better-known 5. position 6. take

    part in 7. have a good effect on 8. in preparation for 9. because of

    10. motto

II. Grammar

    A. Fill in the blanks with the proper form of the verb given in the brackets.

    1.Li Ming, when ______ your book ______ (finish)?

    .In about a month. 2. ______ your watch ______ (repair) ?

    . Yes. Now it keeps good time.

     9

    3. It is reported that a new factory ______ (build) here. That means there will be more chances for young people to get a job.

    4. The meeting which ______ (hold) tomorrow is very important, so nobody is allowed to be absent.

    5. The TV set which ______ (buy) yesterday has gone wrong. I have to get it repaired.

1. willbe finished 2. Hasbeen repaired 3. will be built 4. will

    be held

    5. was bought

B. Multiple choice.

    1. This book is very interesting. It is well worth ______.

     A. reading B. being read C. to be read D. to read

    2. I agree with what you said. It ______ reasonable.

     A. looks B. hears C. sounds D. listens

    3.Which sport ______ you ______ better, swimming or shooting? .Shooting.

     A. would; like B. do; like C. would; want D. do; want 4. Im very tired. I would rather ______ at home and have a rest today ______

    out for a picnic.

     A. stay; to go B. stay; than going C. to stay; than to go D. stay; than go

    5. In our country the National Peoples Conference are held ______.

     A. every five years B. every fifth year

    C. every other four years D. every other year 6. The Olympic Games ______ the most popular games in the world.

     A. are B. is C. will be D. has been

    7.In most countries in the world children are not allowed ______ by law.

     A. smoking B. smoked C. to smoke D. to smoking

    8. Animals ______ snakes and frogs go to sleep for the whole winter, which is called hibernation.

     A. such like B. such as C. as D. for example 9.Do these shoes fit you?

     .Im afraid they are a bit smaller for me. Would you please show me ______.

     A. another pair B. another one C. the other one D. the other ones

     10

Report this document

For any questions or suggestions please email
cust-service@docsford.com