DOC

Download inschrijfformulier - Inschrijfformulier Hollywood in de

By Edna Ferguson,2014-02-05 15:47
12 views 0
Source. A, B, C, D. 1, This is fictitious data. 2. Data. A, B, C, D, E. 1, Customer, Oil Usage, Degree Days, Home Index, Number People ...

Inschrijfformulier Hollywood in de Klas Filmfestival Amsterdam

Beste leerkracht,

    Heel leuk dat u interesse heeft om mee te doen aan het Hollywood in de klas filmfestival. Dit is een voorinschrijving formulier, wij selecteren begin maart welke 10 groepen uit Amsterdam mee kunnen doen. We vragen slechts een eigen bijdrage van ? 100,- Naast het vervoer naar de bioscoop in Amsterdam zijn er geen verdere kosten aan het project verbonden.

    Het project is kort en krachtig (totaal 3 lessen ? 5 lesuur) en te combineren met bijv. taalonderwijs. De kinderen verzinnen zelf het verhaal, het online lesmateriaal in ons Filmlab, vertelt de basis van film.

    Een vakkracht komt twee keer op school langs om het verhaal te bespreken en de film met de groep op te nemen. De film wordt professioneel gemonteerd tot een film van 5 minuten en gaat in premiere in een echte bioscoop in Amsterdam en de wellicht dat uw film de landelijke finale haalt in Utrecht.

Wat moet u doen?

    Vul het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in, mail het naar: Info@hollywoodindeklas.nl Voor het project kunnen maximaal 10 groepen uit de bovenbouw meedoen (groepen 6, 7 of 8 of eventuele combinatie klassen). Nadat u het inschrijfformulier heeft gemaild ontvangt u binnen 24 uur bericht terug dat we u mail hebben ontvangen en hoort u begin maart of uw groep definitief mee mag doen.

    Het project Hollywood in de Klas is de afgelopen 6 jaar met veel succes uitgevoerd op scholen in met name Rotterdam. Uit evaluaties blijkt dat het project door leerkrachten gemiddeld met een 8.7 wordt beoordeeld. Een onderdeel van het succes is dat de leerkracht zelf niet veel tijd in het project hoeft te steken en dat het project een positieve impact op de groep heeft. Voor een groep 8 is de uiteindelijke film een hele mooie herinnering aan de lagere schooltijd.

Vragen?

    Mail: Info@hollywoodindeklas.nl

    Bel: Filip Braams 0611410741

    <<< het inschrijfformulier ziet u op de volgende pagina>>>

     AMSTERDAM

     (Periode maart juni 2011)

     Inschrijfformulier Hollywood in de Klas AMSTERDAM

    Gegevens school Naam School Contactpersoon Adres Postcode Telefoonnummer E-mailadres:

    ; School

    ; Contactpersoon/Leerkracht Leerkracht deelnemende groep Website school (optioneel)

    Indien groep 7/8 in noodgebouw of dependance is gevestigd:

    Adres: Telefoon:

    Aantal groepen per school MAX 2 groepen per school

    Aantal leerlingen per groep

    Schooltijden Ochtend Middag Woensdag

    Geef hier aan wanneer uw groep absoluut niet kan, in die weken.

Eventuele opmerkingen

Report this document

For any questions or suggestions please email
cust-service@docsford.com