DOC

U11-13

By Stephanie Dunn,2014-06-25 09:14
7 views 0
U11-13

供九年级下;检测学情使用。题型题量适中;许多选题摘自历年中考;具有一定

     借鉴作用。

    新目标九年级下Unit 11-Unit13写真题(附答案)2009-4-8

    Unit 11

    1.The shop you are looking for is_____ the corner.

    A.next at B.next to C.near to D.besides

    2.I like reading in my study by myself and don’t like ____ in stores.

    A.hanging B.hanging out C.hanging up

    3.I prefer ____ in the shade ___ in the sun. It’s too hot.

    A.to stand,to sit B.standing ,to sitting C.to stand ,sitting D.standing ,to sit

    4.How about your flight ? Very good .The ____ are friendly.

    A..person B.staff.C.group D.team

    5.He ___ my advice on his students before he went to a senior school.

    A.asked .B.asked for C.asked about D.spoke

    6.___ the furniture(设备) enough for your new house?

    AAre B.Is C.Be D.Were

    7.Would you like to ____ our seats ?

    A.change B.exchange C.turn D.give

    8.What he said is___ nothing .

    A.beside B.near C.next D.next to

    9.I prefer ___ my words out to ___ silent.

    A.speaking ,keeping B.to speak ,to keep C.speak, keep 10.Where are you going,Tom? I’m going to ____ .

    A.my uncle B.my uncles C.my aunts D.my aunt’s

    11.On Christmas Eve . Father usually ____ Father Christmas.

    A.dresses up B.dresses as C.dresses up as D.dresses 12.He came to ask me ___ the book .

    A.for B.at C.with D.in

    13.I think the disease is very _____ to boys in spring .

    A.usual B.general C.common D.often

    14.He speaks English ___ he had lived in English for a long time .

    A.as B.like C.seem D.appear

    15.There is a proverb ___ time and tide wait for no man .

    A.says Bsaid C.to say D.saying

    16.___ catch the early bus ,I had to get up before 6 o’clock that morning

    .A.For B.In C.In order to D.According to

    17.The teacher told us the earth ____ the sun.

    A.changes,around B.turns around C.look like D.went around 18.Would you please tell me ___ ? In a small ….

    A.where was your mother born B.where your mother was born C.when your

    mother was born

    19.We haven’t decided ____ we will go there for a picnic tomorrow .

    A.where B.why C.when D.whether

20.If H2 burns in O2 ,we can get _____ .

    A.H2 B.H2O C.O2D D.H2O2

    21.What would you like to drink ,girls?____,please .

    A.Two cup of coffee B.Two cups of coffees C.Two cups of coffee

    22.They’re going ___ a trip next week .

    A.to B.for C.on D.at

    23.I’m the youngest ____ the five .

    A.of B.in C.at D.between

    24.The nearst post office is about six kilometers ____ .

    A./ B.far C.away D.for

    25.It’s very late and there is ___ bus now .

    A.not B.no C.any D.many

    26.I can’t buy this coat .It’s too expensive .please show me a ____ one .

    A.cheap B.cheaper C.cheapest

    27.Where were you yesterday ?At my ___ .

    A.uncle B.uncles C.uncle’s

    28.They ___ their children up for the New Year’s Day.

    A.put on B.wore C.had D.dressed

    Key:1-5BBBBB 6-10BBDAD 11-15CABAD 16-20CBBDB 21-28CCACBBCD

     Unit 12

    1.Don’t keep silence ! The head teacher is ___ a lot about that.

    A.able to know B.supposed to know C.going to know 2.Do you want to go ? _____?

    A.Maybe ,what time B.See you later C.It doesn’t matter

    3.Could you turn down your radio,please ?It’s nosiy. _____ .I asked you to turn

    down your radio a littler .

    A.I beg your pardon B.I’m sorry C.Do you want a go?

    4.Why didn’t Alice come to the party last night ? I don’t know ___.

    A.why didn’t she B.why she didin’t C.why did she D.why she did 5.In China ____one’s head means “No”.

    A.moving B.shaking C.nodding D.raising

    6.He said he would ____ us this Sunday .

    A.drop by B.drop by at C.drop by in D.drop by on 7.It turned out he went by train

    A.after all B.all after C.at all D.for all 8.I have a plan ___ overcoming the difficuty.

    A.to B.for C.about D.with

    9.Do you have ___ to say. Sir ?

    A.else something B.something else C.eles anything D.anything else

    10.I ___ he attended the meeting .But he stayed at home.

    A.think B.thought C.have thought D.had thought 11.Be careful ! Don’t ____ the same mistake this time.

    A.take Bhave C.get D.make

    12. I can’t imagine the child ___ over 1.000 poem before the age of five .

    A.recite B.to recite C.reciting D.recited 13.__ Englsh ,we also learn Chinese .maths .chemistry and other subjects.

     A.Except B.Except for C.Besides D.Beside 14.The works of LuXn are familiar ____ young students.

    A.to B.with C.for D.as

    15.Never touch my computer while I’m away.____ .

    A.I shouldn’t B.I mustn’t C.I won’t D.I don’t

    16.Thank God .It’s Friday again …Nice weekend …._____ .

    AMe .too .B.Yes, I’ll be free then C.The same to you .D.No.

    17.We ___ lived in the school when I was a students.

    A.most B.a most C.almost D.mostly

    18.He stopped ___ hello to me when he saw me.

    A.to say B.say C.says D.saying

    19.Sorry. John isn’t here .Can I ___ a message ?

    A.make B.take C.fetch D.bring

    20.We had to go out ___ it was raining hard .

    A.because B.when C.although D.while

    21.You are supposed ____ your classmates when they are in trouble .

    A.help B.to help C.helped D.helping

    22.Can I get you a new dictionary ? That’s very nice of you.I’ve already got ___ .

    A.it B.one C.that D.this

    23.Thank you very much . ____.

    A.That’ s right B.Never mind C.That’s all right D.No, thanks

    24.We’re have a ___ holiday. What about going to West Lake ?

    A.two days B.two-day C.two-days D.two-day’s

    25.There is ____ with my computer. It doesn’t work.

    A.nothing wrong B.anything wrong C.wrong something D.something wrong

    26.Yesterday I was just about to go out ____ the phone rang .

    A.when B.while C.as D.that

    27.Hello. may I speak to John ?_____.

    A.Who are you ? B.Speaking C.How do you do ? D.I’m John

    28.Excuse me ,____ to the nearst bookshop.please? Go straight and take the second

    turning on the left.

    A.where the way is B.which the way is C.where is the way D.which is the way

    29.The old man was ____ the local folk songs .

    A.familar with B.familar to C.familiarly with

    Key:1-5BAABB 6-10AABDB 11-15DCCBC 16-21CDABCB 22-29BCBDABDA

(Unit13)

    1. Taking more exercises can make you ___ .

    A.health B.heathy C.heathily D.health a 2. We can learn a lot ____ the farmers .

    A.from B.of C.for D.to

    3._____ will be helpful in your life.

    A.A knowledge B.The knowledge C.knowledge 4.How long have you ____ in the army ? About 3 years .

    A.done B.joined C.served D.come

    5.What is the building ____ ?

    A.designed B.desinging C.designed for 6.The man ___ the bird in the tree and fired .

    A.aimed B.aimed at C.shoot D.shoot at 7.The income(低保收入) of some people ,_____ farmers ,in our country has

    increased (增加) a lot this year.

    A.instance B.example C.such as D.for instance 8.Shakepeare compared the world ____ a stage (舞台)

    A.to B.with C.for D.into

    9.The dog ___ the blind man across the road.

    A.takes B.pushes C.brings D.leads

    10.Are you tired ?______..

    A.At all B.In all C.Not at all D.None 11.I remembered ___ you the news .Have you forgot it ?

    A tell B.told C.telling D.to tell

    12.President Clinton wrote a book ____ his career(经历) after his retie .

     A.about B.of C.back D.out

    13.She pretended ____ around when I saw her .

    A.looks B.looked C.looking D.to look

    14.There are a lot of _____ the two kinds of fishes . A.differences between B.different from C.difference feom D.different between

    15.I hear someone ___ at the door .Please go and see who ___ is .

    A.knock ,it B.knocking it C.knoke he 16.I want to ____ this book for a month .

    A.borrow B.keep C.lend D.get

    17.Whose CD player is this ?It’s mine .It___ me 80 Yuan.

    A.took B.spend C.paid Dcost

    18.The earth isn’t as big as the sun,is it ?____.

    A.Yes ,it is B.No, it is C.Yes,it isn’t D.No, it isn’t

    19.____ ! The traffic is moving fast !Thanks .I will .

    A.stop B.look out C.wacth D.Don’t move

    20.Mrs Gao asked these boys ___ so much noise .

    A.do not make B.not make C.not to make 21.I’m sorry to keep you ___ .It dosen’t matter .

    A.wait B.waited C.waiting D.to wait

    22.Let’s start ,____ ?

    A.wiil you B.shall we C.shall you D.will us

23.Let us start,_____ ?

    A.will we B.will you C.shall you D.will us

    24.Everything is all right ,_____ ?

    A.isn’t everything B.isn’t it C.isn’t they D.aren’t they

    25.Nobody is here ,____?

    A.aren’tthey B.are they C.is he D.isn’t she

    26.No one knows what they fight about ,_____ ?

    A.don’t they B.do they C.dose he D.does she

    27.Everyone is here ,___ ?

    A.aren’t them B.aren’t they C.is he D.isn’t she

    28.He had a pen last year ,_____ ?

    A.did he Bhadn’t he C.didn’t he D.had it

    29.He had a meeting yesterday,____ ?

    A.hadn’t he B.didin’t he C.didn’t it D.had he

    30.He must get home at two,_____ ?

    A.must he B.mustn’t he C.needn’t he D.it is

    31.He must be at home ,___ ?

    A.musn’t he Bisn’t he C.must he D.is he

    32.He used to live here ,____ ?

    A.did he B.usedn’t he C.didn’t him D.did he

     33.They used to play football there ,___ ?

    A.did they B.didn’t they C.did it D.did them

    34.I’m your good friend, _____ ?

    A.am not B.aren’t I C.am not you D.am I

    35.We are all teachers ,____ ?

    A.are you B.aren’t we C.aren’t you D.are we

    36.I’m not an English teacher,____ ?

    A.am not B.am I C.are I D.are you

Key:1B 2A 3C 4C 5C 6B 7D 8A 9D 10C 11C 12A 13D 14A 15B 16B 17D 18D 19B

    20C 21C 22-36B (28B/C)

Report this document

For any questions or suggestions please email
cust-service@docsford.com