DOC

BOOK 9 UNIT 4 WORDS

By Michele Cole,2014-12-16 08:07
6 views 0
BOOK 9 UNIT 4 WORDS

     让更多的孩子得到更好的教育

    BOOK 9 UNIT 4 WORDS

1 根据要求写出下列单词。

    pollinate n. distant n. Egypt adj.

    botany n. endeavour v. tight adv. contain n. appeal adj. restriction v. irrigation v.

    rot adj. evolve n.

    attach n. fruit adj.

    2. 分门别类记单词。;写出本单元单词表中下列类别的词汇?

    家国天下,埃及 金字塔 院子 阳台

    花草鸟虫,雏菊 菊花 红枣 花瓣 花蜜

     芬芳的 气味 发霉的 果味的

     野草 猪笼草 虫媒

    鸽子 蝙蝠 蜂鸟 黄蜂

     甲虫

    大海上航行,锚 海豹 雷雨

     胡须 奋进号 海盗

    货物 异国情调的

    3?反面看看。;写出反义词?

     nearby loose permission green

     untie smelly bright, shining ahead of time

    4. 根据英文释义写出相应词汇。

     fine, sensitive representative smell

     to be attractive develop naturally

    bring ---down an easy smooth manner in speaking

    fixed, fastened together effort

    from elsewhere, not native struggle, fight

    th21. They finally came to the ancient temple, which _____back to the 13 century.

    A. has dated B. was dated C. dates D. dated 22. Nowadays , when you go into the supermarket, you will see all kinds of ____ on

    shelves.

    A. products B. matter C. things D. goods

    23. The date of the election has been ____.

    A. given out B. given in C. given off D. given up

    24. How can he live three days in such a _______box.

    A. black tight sealed B. sealed tight black

    C. tightly sealed black D. black tightly sealed 25. Police ______ the area where the murderer was known to be hiding .

    地址;北京市西城区新德街204 电话;010-82025511 传真;010-82079687 1 3

     让更多的孩子得到更好的教育

    A. cut off B. took off C. sealed off D. gave off 26. Does the idea of working abroad _____you?

    A. attractive to B. interest to C. appeal to D. call for 27. Mr. Black advised __________the meeting until next week.

    A. to postpone to put off B. postponing to put off

    C. to postpone putting off D. postponing putting off

    28. I got lost so I _____myself to another party of tourists.

    A. joined B. took C. evolved D. attached 29. Many students are interested in biology, but we have to _____ the number of the

    students on the course.

    A. add to B. keep up C. limit to D. restrict 30. The children are sleeping. Please _____your voice.

    A. stop B. control C. conflict D. lower 31. After advertised, this kind of shampoo was produced ________.

    A. in large form B. on large scale

    C. in big way D. by large means

    32. Due to the heavy rain, we had to ________the speed for safety..

    A. lower B. reduce C. low D. add

    33. My friend sent me an e-mail, _________some beautiful pictures _____when in England.

    A. attached, taken B. attaching, taken

    C. stuck, took D. pinned, taking

    34. In dealing with public relations, we should make every effort to prevent the

    _______in personality.

    A. contact B. contrast C. connection D. conflict 35. Many species of plants _______ for several centuries.

    A. have evolved B. had evolved C. developed D. have developed

    答案:1. pollinator; distance; Egyptian; botanist; endeavour; tightly container; appealing; restrict; irrigate; rotten; evolution; men; fruity 2. Egypt pyramid ; courtyard; balcony; daisy; chrysanthemum; red date; petal; nectar; 地址;北京市西城区新德街204 电话;010-82025511 传真;010-82079687 2 3

     让更多的孩子得到更好的教育

    fragrant; odour; musty; fruity; weed ; pitcher pun ; pollinator; dove; bat; humming bird; wasp; moth beetle; anchor; seal ; thunderstorm; pirate; beard; the Endeavour; goods ; exotic

    3. distant; tight restriction ripe; attach ; fragrant; dull; postpone 4.distant; typical; odour; appealing; evolve; lower; fluency; tight; endeavour; exotic; conflict

    21. C 22. D 23. A 24. C 25. C 26. C 27.D 28. D 29.D 30.D 31.B 32.A 33.B 34. D 35.A

地址;北京市西城区新德街204 电话;010-82025511 传真;010-82079687 3 3

Report this document

For any questions or suggestions please email
cust-service@docsford.com